Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WHEN YOU'RE GONE

'WHEN YOU'RE GONE' [Amikor Elmentél] Ez volt az első kislemeze Melanie C-nek a Spice Girls nélkül és ezzel ővé lett az első olyan szóló dal amiből több kelt el mint a többieknek az első kislemeze de a dal csak #3 helyéig jutott 15 hétig volt a Top40-be. A dalt írta Bryan Adams és Eliot Kennedy. Teljes eladás 676.947 példány lett és a 1990-es években a #82 helyezetje lett. A dalt sűrűn szerepel Bryan Adams koncerteken a tömegből kiválaszt egy nőt, hogy énekelje vele a dalt. Melanie C-nek is rendszeresen szerepel a dal és neki a gitárosa énekli Bryan Adams részét a dalban. Bryan Adams és Melanie számos alkalommal énekeltél a dalt együtt. 2005-ben Bryan Adams felénekelte újra a dalt Pamela Anderson-nal az amerikai kiadás Greatest Hits albumon. 

#

DAL

ÍRTA

PRODUCER HOSSZ
01 WHEN YOU'RE GONE Bryan Adams
Eliot Kennedy
Bryan Adams
Bob Rock
3:30
HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER

'HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER' Egy jótékonysági kislemez ami amit 2012 végén jelenik meg. Az énekesek: Melanie C, Robbie Williams, Rebecca Ferguson, Paloma Faith, Beverley Knight, Holly Johnson, Mick Jones, Peter Hooton, The Justice Tonight, Chris Sharrock, Glen Tilbrook, Ren Harvieu, Dave McCabe, Paul Heaton, Hollie Cook, Jon McClure, John Power és Gerry Marsdel.

#

DAL

ÍRTA

PRODUCER HOSSZ
01 HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER Bob Russell
Bobby Scott
Guy Chambers
Richard Flack
4:33
LOVING YOU

LOVING YOU [Szeretlek] egy dal angol énekesnő Melanie C és angol énekes Matt Cardle. A dal producerei Matt Cardle, Jamie Scott & Toby Smith. Youtube-on július 2-án jelent meg a videó egy részlet a teljes videót július 21-én jelent meg. Néhány nappal később jelent meg spanyol verziója 'Te Amo' Kislemezként 2013. Augusztus 18-án jelenik meg hivatalosan. Angliai listákon Top14 helyezést érte el.

#

DAL

ÍRTA

PRODUCER HOSSZ
01 LOVING YOU Melanie C
Matt Cardle
Jez Ashurst
Will Talbot
Jamie Scott
Matt Cardle
Jamie Scott
Toby Smith
3:34
02 TE AMO Melanie C
Matt Cardle
Jez Ashurst
Will Talbot
Jamie Scott
Matt Cardle
Jamie Scott
Toby Smith
3:34
COOL AS YOU

'COOL AS YOU' [Hűvös mint te] egy dal angol énekesnő Melanie C és Peter Aristone. A dalt 2014. elején jelentették be. A dalt már februárban lehetett hallani majd bejelentették, hogy 2014. március 31-én jelenik meg hivatalosan. A dal hallható lesz Peter Aristone albumján.

#

DAL

ÍRTA

PRODUCER HOSSZ
01 COOL AS YOU Guy Erez
Carmen Rizzo
Peter Aristone
Greg Haver 3:34